Засегнатите от него фенове готвят акция срещу Николай Костов в мача със Славия?


Засегнатите от него фенове готвят акция срещу Николай Костов в мача със Славия?
Снимка: Levski.bg

4247 0

Част от феновете на Левски готвят протест срещу треньора на тима Николай Костов. Те могат да изразят недоволството си срещу него по време на мача срещу Славия, който е в сряда, 27 септември, от 18:00 часа, пише "България Днес".

Какво готвят от сектора?

Акцията срещу 60-годишния наставник ще стане или със скандирания, или със специален транспарант. А повод за това е критиката към сектор Б, която Костов направи след победата над Етър в предишния кръг.

Как Костов ги подразни?

Припомняме, че наставникът се подразни от факта, че през второто полувреме срещу "виолетовите" играта бе спряна за 7-8 минути, тъй като запалянковците запалиха факли и димки. Той се оплака, че това е нарушило ритъма на играчите и самият той не е можел да диша от дима.

Все пак голяма част от "сините" привърженици подкрепят твърдо Костов. "Започнахме да печелим подобни мачове срещу затворени отбори. Това са шампионските победи. А при Мъри записахме 11 поредни мача без победа", гласи коментар в защита на треньора. А ето как реагираха фенове на Левски на думите на Костов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички