"От феновете на Левски всичко очаквам!" - Венци Стефанов постави отсрочка на "сините"


"От феновете на Левски всичко очаквам!" - Венци Стефанов постави отсрочка на "сините"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4234 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път се закани, че сложи дори още по-висока от обявената цена на билети за феновете на Левски. Столичното дерби е в сряда от 18 часа, като "сините" фенове ще трябва да платят 20 лв. за пропуски, но сумата може да нарасне до 50 лв.

А това ще се случи, ако от Левски не си платят до сряда щетите, нанесени върху стадион "Александър Шаламанов" от двубоя през октомври миналата година.

Отсрочка за Левски от Венци Стефанов

"Левски все още не си е платил за щетите. Ако Левски не си плати за щетите (до мача в сряда), ще направя цената 50 лева", заяви Стефанов пред "Actualno.com". Това не е първият път, в който той отправя подобно предупреждение, като на последния мач цената на билетите бе 30 лв. А това не бе прието никак добре от "сините" привърженици.

"От феновете на Левски всичко очаквам!", допълни босът на "белите" относно това дали очаква подобни изпълнения от привържениците и в идния двубой.

По-рано от Славия обявиха, че за феновете на гостите ще има каси при секторите Б и В. За публиката на Славия ще работи касата пред сектор А. "Белите" посрещат Левски на 27 септември от 18:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички