"Не си ти човекът, който..." - фенове на Левски се ядосаха на Николай Костов


"Не си ти човекът, който..." - фенове на Левски се ядосаха на Николай Костов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2100 0

Страницата във Фейсбук "Сини Инициативи" реагира остро на изказването на Николай Костов след победата на Левски с 1:0 срещу Етър Велико Търново във вчерашния 23-ти септември.

След последния съдийски сигнал "синият" треньор се възмути от поведението на феновете в Сектор "Б", които прекъснаха за дълъг период от време мача в началото на второто полувреме, палейки димки и факли. 

"Костов, не си ти човекът, който ще коментира как публиката подкрепя отбора", написаха от "Сини Инициативи" и посъветваха наставника: "Наблегни на своята работа, защото в първенството загуби всички мачове с "футболно грамотните" отбори".

Ето какво гласи цялата публикация на "Сини Инициативи", без редакторска намеса:

"Костов, не си ти човекът, който ще коментира как публиката подкрепя отбора. Наблегни на своята работа, защото в първенството загуби всички мачове с "футболно грамотните" отбори. Имаш много работа и повярвай, кредитът на доверие на ръководството е по-малък, отколкото привържениците са ти дали. Искрено ти пожелаваме следващия месец да ни затвориш устите.

Само Левски!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ден след оплакването: Жереми Петрис тренира на 100% с Левски! (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички