Замразяват реформите в Левски до 3 февруари


Замразяват реформите в Левски до 3 февруари
Снимка: БГНЕС

1065 0

Ръководството на Левски ще "замрази" временно планираните реформи, пише "Тема Спорт".

След срещата на собственика на клуба Спас Русев с представители на Тръст "Синя България" стана ясно, че такива ще има на всички нива в клуба. Първоначално се предвиждаше те да засегнат администрацията, като стигнат до детско-юношеската школа. Всичко ще бъде направено с цел оптимизиране на разходите.

Сега обаче ще се изчака 3 февруари. Тогава на цялата общественост ще стане ясно какви са намеренията на Спас Русев - той ще трябва да говори пред акционерите на свиканото за тази дата извънредно Общо събрание в клуба.

Дотогава трябва да станат ясни и резултатите от одита на клуба. На този етап не се предвижда промяна и на бюджета. В момента Левски се управлява във финансова рамка, приета още по времето на бившите собственици Иво Тонев, Александър Ангелов и Николай Иванов. Тримата прехвърлиха безвъзмездно акциите си на Спас Русев, а всичко бе официализирано на предишното Общо събрание на Левски на 30 август.

На ИОСА на 3 февруари освен промени в Надзорния съвет ще бъдат правени и такива в Устава на Левски. Очаква се на сбирката да отпадне точката, според която Управителният съвет трябва да одобри назначаването на спортен директор и треньор.

Вече тръгнаха информации, че тогава с поста си може да се раздели Станислав Ангелов, а той да бъде наследен от Георги Чиликов, който в момента е главен скаут.

Всичко засега обаче е в сферата на вероятностите. И ще бъде така още по-малко от два месеца. Тогава ще бъде ясно и дали китайският телекомуникационен гигант Huawei ще влезе под някаква форма в клуба, а защо не и да стане негов мажоритарен собственик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички