АПОЕЛ иска още един ас на "Левски"?


АПОЕЛ иска още един ас на "Левски"?
Снимка: БГНЕС

957 0

Кипърски клуб проявяват интерес към халфа на Левски Джереми де Ноойер, твърди "Меридиан Мач".

Със силните си изяви на "Герена" футболистът е привлякъл вниманието на доста клубове, сред които и на такива от Острова на Афродита. Възможно е един от отборите, които го желаят, да е АПОЕЛ, където преди време от "Герена" отиде друг "син" ас Живко Миланов.

От Левски желаят да запазят футболиста в състава си. Договорът на Де Ноойер обаче е само до лятото, което значи, че от 1-ви януари той може да преговаря с който клуб си пожелае. Затова и "сините" са отправили вече предложение към национала на Кюрасао да остане в клуба.

Развитие по преговорите вероятно ще има след Нова година, като очакванията са и Де Ноойер, и партньорът му Георги Костадинов да се навият да останат. Ако все пак холандецът реши да не приеме пред ложението за нов договор, то тогава от клуба може да прибегнат до светкавична продажба, за да вземат поне някакви пари.

Де Ноойер дойде преди година и половина на "герена", заедно с добрия си приятел Денис Махмудов. Точно от македонеца се очакваше да стане звезда за "сините", но той скоропостижно си събра багажа, докато Де Ноойер се утвърди и е несменяем в средата на терена.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички