Левски готов със зимния трансферен списък, Жоао Паоло го няма там


Левски готов със зимния трансферен списък, Жоао Паоло го няма там
Снимка: БГНЕС

1744 0

"Левски" повече няма да праща хора зад граница, за да гледат нови попълнения. Причината за това не е липса на средства за пътуване, а че от "Герена" вече са изготвили списък с приоритетните си цели и вече са на етап преговори, съобщава "Тема Спорт".

Главният скаут Георги Чиликов бе в Португалия, откъдето се върна разочарован заради ниското ниво на футбола в местната втора дивизия, а след това ходи и до Швеция за конкретен играч, който вече не е актуален.

С оглед тенденцията в Левски да се озовават некачествени попълнения от чужбина, сегашното спортно-техническо ръководство предпочита да пазарува от България - както наши, така и чуждестранни играчи. Така вероятността от грешки ще е сведена до минимум, смятат от "Герена". А и така ще се спрат спекулациите относно комисиони и трансферни цени, каквито имаше неминуемо през последните години.

Особено актуален бе случаят с Франсис Нар, който дойде в Левски агент със заплата от 5 хиляди евро, а по-късно "сините" платиха сериозна сума на чешкия Баник Острава и му дадоха почти двойна заплата.

Сега Елин Топузаков и щабът му работят по списък с добре познати играчи, между които не е Жоао Паоло от Ботев.

До този момент "сините" все още не са обявили официално нито едно попълнение, въпреки че Верея съобщи за трансфер на Мамаду Сукуна в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички