"Левски на Левскарите" удари контра на Наско Сираков: Имат изисквания за срещата


"Левски на Левскарите" удари контра на Наско Сираков: Имат изисквания за срещата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

6715 0

От сдружението "Левски на Левскарите" излязоха с официална позиция след поканата за среща с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков. Те я приемат, но настояват за доста сериозна промяна около условията.

От "синия" клуб написаха, че сдружението може да излъчи трима представители, като това важи и за НКП на Левски. Освен това бе посочено, че тя ще се записва от "Левски ТВ". Сдружението обаче излезе с позиция, в която иска всеки желаещ да присъства, както и да бъде осигурен достъп за всички медии.

"Левски на Левскарите" отговори на Наско Сираков за срещата

В заключение допълниха, че срещата няма да започне, докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Скъпи левскари,

В отговор на поканата от страна на ръководството на ПФК Левски за среща с представители на Сдружение "Левски на Левскарите", заявяваме следното:

Наско Сираков пресконференция

В нашето предложение за среща ясно заявихме, че държим срещата да бъде отворена за всички левскари, както и за представители на медиите. Темата за състоянието на клуба и бъдещото му развитие е прекалено важна за половин България, така че е редно да има възможност най-голям брой хора да чуят от първа ръка позициите на ръководството и да зададат свободно своите въпроси, а медиите - да отразят срещата на живо.

Ето защо, каним всички желаещи привърженици на клуба и журналисти да заповядат на "Герена" в предложения от мажоритарния собственик ден и час - сряда, 20ти декември, 10:30 часа.

Заявяваме, че срещата няма да започне докато всички присъстващи фенове и медии не бъдат допуснати до нея.

УС на Сдружение "Левски на Левскарите" - гласи то. Вижте и поканата от клуба и Наско Сираков за срещата с "Левски на Левскарите" и НКП на Левски.

Жереми Петрис шокирал Левски? Поискал невиждано увеличение на заплатата си

Хосе Кордоба от Левски в радарите на Наполи, ще замества Кулибали?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички