"Забележки нямам, тъй като..." - коментарът на Николай Костов след загубата на Левски от Берое


"Забележки нямам, тъй като..." - коментарът на Николай Костов след загубата на Левски от Берое
Снимка: Marin Bonev / LAP.bg

2559 0

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, заяви, че тепърва ще се правят анализи защо тимът му е загубил гостуването на Берое от 15-ия кръг на Първа лига:

"Предстоят анализи - ще видим къде и как сме сгрешили, какъв е поводът да сгрешим. За съжаление, головете наистина станаха от груби грешки - едната в средата на терена, другата при пълно превъзходство, когато очаквахме, че нашият отбор ще вкара гол, тъй като играчите на Берое се бяха поизморили...", започна наставникът след последния съдийски сигнал.

"Това е футболът! Приемаме това, което се е случило и трябва да преглътем тази горчивина. За забележки към играчите - още веднъж мога да кажа, че предстоят анализи. Забележки нямам, тъй като груби грешки други не сме правили, освен тези двете, които се оказаха фатални", изтъкна Костов.

"Имахме преимущество през целия мач. Играхме буквално в половината на Берое. Не можахме да реализираме, не можахме и да създадем по-сериозни положения да вкараме. Принудихме се да центрираме от фланговете, а това са неща, които не са толкова в нашия стил. Нямаме таран, който да се изявява при такива центрирания".

Относно влиянието на Уелтън в Левски, който днес не игра заради контузия, Николай Костов призна: "Не е добре сега да коментират тези неща. Естествено, Уелтън е един от най-важните ни играчи. Той се представя много убедително в хода на шампионата, любимец е и на публиката... Разбира се, че липсва!".

Следващият мач за "сините" е визита на Арда Кърджали в отложен сблъсък от 7-ия кръг: "Арда действително играе страхотно, поздравявам ги. Ще се борим, няма как. В този шампионат вие сами виждате, че доста от отборите, които се чувстват едва ли не лидери губят точки именно от тимове, които се борят във всеки един мач от първата до последната минута, както и Берое", завърши коментара си старши треньорът на Левски.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Както мисля, утре има нов ден": Валери Божинов с безпощаден коментар за Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички