Безумно (без)действие: Най-бързият в Левски дори не се затича след грешката на Димитров срещу Берое (ВИДЕО)


Безумно (без)действие: Най-бързият в Левски дори не се затича след грешката на Димитров срещу Берое (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

11813 0

Левски изпита сериозни трудности още в първия мач, в който бе без голямата звезда в своето нападение - Уелтън. Бразилецът получи контузия и ще пропусне няколко срещи на "сините", първата от които е срещу Берое в Стара Загора.

Домакините поведоха след само няколко минути игра. Въпреки това гостите съумяха да изравнят в последните секунди от редовното време на първото полувреме. През втората част, когато Левски търсеше пълния обрат, отново изостана в резултата.

Не само Димитров: И друг грешник за Левски при втория гол на Берое

Футболистите на Николай Костов бяха високо изнесени в противниковата половина. Тогава се стигна и до сгрешено подаване от един от централните бранители - Кристиан Димитров. Нападателят на Берое Сантяго Годой пресече подаването и се понесе на скорост към половината на Левски.

Най-близо до него през цялото време бе левият краен бранител Цунами. Неговият спринт обаче се оказа недостатъчен, а Годой запази добър контрол и накрая пусна топката над плонжа на капитана Николай Михайлов.

Кристиан Димитров също се понесе с всички сили към своята половина, за да опита да поправи грешката си. Направи впечатление обаче, че десният краен бранител - Жереми Петрис, дори не опита да се върне на спринт и да предотврати второто попадение във вратата на "сините".

Френският бранител бе длъжен да го стори, още повече, че безспорно е един от най-бързите състезатели не само в своя отбор, но и в цялата българска Първа лига. Вижте ситуацията чрез кадрите по-долу в материала. На самия старт пък Левски "забрави", че мачът започна и пусна лек гол в самия старт (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички