"Както мисля, утре има нов ден": Валери Божинов с безпощаден коментар за Левски


"Както мисля, утре има нов ден": Валери Божинов с безпощаден коментар за Левски
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

2953 0

Левски допусна поражение в гостуването си на Берое в Стара Загора. "Сините" допуснаха попадения след грешки и в крайна сметка загубиха с 1:2, въпреки че съперникът имаше само два точни удара в мача.

Това отчете и бившият футболист на "сините" Валери Божинов. Той призна, че ще бъде откровен, колкото и да иска да бъде позитивен. На няколко пъти подчерта, че Левски с нищо не е заслужавал победата в този сблъсък.

"Левски с нищо не заслужаваше да победи Берое"

Вижте, трябва да бъдем реалисти и обекнивни, и реални. Левски с нищо не заслужаваше да победи, колкото и да искам да съм позитивен. С нищо не показаха, че заслужават да победят. Но както мисля, утре има нов ден, очаква ги нов мач, надявам се да се коригират, да поправят грешките - чисто тактически и мотивационни може би.

Да се реваншират на мача с Арда. Детински, индивидуални грешки, неприятно ми е. Некоректни отигравания на отбраната на Левски за двата гола. Трябва да си вземат поуки и да се реваншират пред всички, най-вече пред себе си, в мача срещу Левски. Не искам да го казвам, но е така - Левски не заслужаваше с нищо да победи" - сподели Божинов, който бе гост за "Диема спорт".

При второто попадение за "заралии" фатално сбърка Кристиан Димитров. Той обаче опита да поправи грешката си, за разлика от най-бързия футболист на Левски, който дори не се затича при гола за Берое (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички