Васил Божков е обявил дали е готов да предаде акциите на Левски


Васил Божков е обявил дали е готов да предаде акциите на Левски
Снимка: БГНЕС

8767 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев призна, че се е чул с собственика на клуба - Васил Божков, за да се увери какви намерения има и дали ще даде акциите. Според него бизнесменът, който в момента е в Дубай, няма намерение да пречи на Левски.

"Ситуацията е критична, тъй като в една дългосрочна липса на ликвидност и задължения, както и разходи, няма как да е розова ситуация. Искам да благодаря отново на всички фенове на Левски. Подкрепата им беше безпрецендента и уникална. Нормално е в ситуация на пандемия, каквато никога не сме виждали. Редица фактори възпряха хората да продължат с кампанията. Правим всичко възможно да продължим да им предлагаме интересни продукти и да поддържаме интереса им", сподели Колев пред "Дарик".

"Говорихме с Васил Божков, като директор съм длъжен да потърся някакво заявяване на намерения, какво да се случва с клуба, въпреки че водихме едни процеси с потенциални спонсори - и по-дребни и генерален. Но никой не иска да подписва, защото има много въпроси без отговор. Дори и в момента водя разговори с една междунродна компания за генерален, но и там всичко е предварително. А на нас времето ни изтича.

Той (б.р. Божков) каза, че няма намерение да финансира клуба и възможност. След това коментирахме дали е готов и при какви условия Той няма никакви намерение да пречи на Левски, но остава да видим дали ще има кой да ги вземе. Папазов беше другият натоварен с тази задача. Сега вече зависи от редица фактори, които са извън моите правомощия". Тити Папзов също бе свързван, че ще вземе акциите на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички