Всички играчи на Левски са отрицателни за коронавирус, чака се резултата на Сираков


Всички играчи на Левски са отрицателни за коронавирус, чака се резултата на Сираков
Снимка: Официален сайт на Левски

1263 0

Всички футболисти в Левски са отрицателни за коронавирус. Играчите са минали тестове преди дни, които са показали, че няма поводи за притеснение, информира dsport.

В последните часове след пробите на играчите, те не са имали досег с Тити Папазов. Собственикът на "сините" Наско Сираков също е минал тест за коронавирус след като стана ясно, че Тити Папазов е заразен. Все още се чака резултатът на собственика на Левски.

По-рано днес притежателят на 35% от акциите на Левски Константин Папазов разкри, че е положителен за коронавирус. Той изрази съжалението си, че в този тежък за клуба период трябва да е под карантина. В последните дни ситуацията с коронавируса в българския футбол ескалира, след като четирима от Царско село и 16-има от Черно море дадоха положителни проби за опасния вирус. Именно за тази мач, се появиха информации, че и Тити се заразил. По-рано с болестта бе диагностициран Томи Юрич от ЦСКА, заразени имаше и в Славия и Етър. А какво заяви Тити Папазов като обръщение към феновете - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички