Левски търси помощ от чужбина, ето какво предлагат спонсорите тук


Левски търси помощ от чужбина, ето какво предлагат спонсорите тук
Снимка: Оф. сайт на Левски

3479 0

Вторият акционер в Левски - Константин Папазов, обяви, че с Наско Сираков търсят финансиране за клуба и в чужбина, тъй като българските спонсори предлагат малки за дълговете и нуждите на "сините" суми като спонсорство. Той посочи и в какъв размер е предлаганата досега помощ от фирми.

"Левски изживява най-трудните си моменти. При Наско Сираков сънят е нарушен от ангажимента, който има към хората, които го избраха. Много е тежко, когато трябва да мислиш за бюджет и едни 5 млн. лева, които за нас изглеждат астрономически, а за предишните, които са управлявали и разходвали, ето така...", коментира той пред bTV.

"Много е тежка ситуацията. Търсим помощ дори отвън, извън България, защото смятаме, че имаме доста предложения, но на фона на тези 4,1 млн. лева, които са до края на май месец и хипотетични още 1 милион лева... Всякакви приходи в рамките на 200-300 000 лева, които ни се предлагат, малеят. Като знаеш, че трябва да мислиш за стари 5 млн. лева...", допълни Папазов.

"Ще се борим и няма да се откажем. Хората не получиха награда за това, което направиха в тези 3 месеца - да се класира отборът за финала. Ние трябва да намерим решение за тяхната награда", каза още баскетболният треньор. А дали заплатата на доскорошния треньор на Левски - Петър Хубчев", е била 50 000 лева вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички