Вторият акционер в Левски Тити Папазов е с коронавирус


Вторият акционер в Левски Тити Папазов е с коронавирус

1830 0

Много неприятна новина дойде от "Герена" тази вечер. Тя гласи, че коронавирусът е проникнал и в Левски. Според информация на SportLive.bg заразен с новия вирус е вторият акционер в клуба Константин Папазов. Очаква се самият той да потвърди новината във вторник.

Мажоритарният собственик Наско Сираков пък чака резултата от своя тест в утрешния ден.

Не е ясно как и кога се е заразил Папазов и с кои в клуба е контактувал той след заразяването си. Вероятно сега предстоят нови тестове както на всички във футболния клуб, така и хората, с които Тити е бил в контакт. 

Това може да представлява сериозен проблем в близките седмици, тъй като заразените в Covid-19 трябва да са в пълна изолация, докато трае заболяването. Това е лоша новина за "сините", тъй като през този месец се очакваха много срещи за заздравяване на финансовото състояние на клуба. 

В последните дни ситуацията с коронавируса в българския футбол ескалира, след като четирима от Царско село и 16-има от Черно море дадоха положителни проби за опасния вирус. По-рано с болестта бе диагностициран Томи Юрич от ЦСКА, заразени имаше и в Славия и Етър. Преди около 2 седмици треньорът на "сините" Георги Тодоров вметна, че ако в клуба бъде установен коронавирус, първенството ще бъде спряно (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички