Два клуба от Италия следят юноша на Левски


Два клуба от Италия следят юноша на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

1708 0

Левски може да последва Славия и Черно море и да осъществи трансфер на младок в едно от топ първенствата на континента. Два тима от Италия следят изкъсо изявите на Мартин Петков и се очаква да вземат окончателно решение за него след мачовете с Лудогорец и Локомотив (Пд).

Интерес към него имаше и през миналото лято, но тогава Петков не обърна внимание на офертите заради възможността да се изяви в първия отбор на „сините”. През този сезон той записа 19 мача, в които отбеляза 3 гола - 1 за първенство и два в турнира за Купата на България.

На „Герена” обаче едва ли ще трябва да очакват джакпот, на какъвто се радват в „Овча купел” и на „Тича”, пише "Меридиан мач". Причината е, че Петков има далеч по-малко игрови минути в сравнение с Мартин Минчев и Филип Кръстев.

Талантът на „сините” влиза предимно като резерва. Около бъдещето му има и още една въпросителна - чужденците се чудят коя точно е най-силната му позиция. В юношеския национален отбор Петков е ползван като централен нападател, какъвто бе и в различните формации от школата на Левски. Той обаче запълва най-различни дупки в първия отбор. Последният голям трансфер на Левски също бе на юноша - Божидар Краев замина срещу 500 000 евро в Мидтиланд през 2017 година.

Междувременно стана ясно, че вторият акционер в клуба - Тити Папазов, е заразен с коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички