Връща ли се Георги Миланов в Левски? Играчът отговори на този въпрос


Връща ли се Георги Миланов в Левски? Играчът отговори на този въпрос
Снимка: levski.bg

3715 0

Несъмнено Георги Миланов бе едно от най-добрите попадения за Левски на трансферния пазар за последните години. Бившият футболист на ЦСКА Москва показа добра игра и бързо се адаптира, с което се превърна и в любимец на феновете.

Той бе продаден наскоро в Ал Дафра - последния в първенството на Обединените арабски емирства. Въпреки това се заговори, че може бързо-бързо да се върне при "сините" от София. Какво сподели самият той?

Ще се връща ли Миланов в Левски?

Той сподели, че има договор с отбора и че предстоят още пет мача, в които ще опитат да се спасят. Все пак не отписа напълно завръщане на стадион "Георги Аспарухов" и сподели, че не може да каже и че ще се види по-напред във времето.

"Не знам какви са тези информации за мен. Имам договор с Ал Дафра. Предстоят ни още 5 мача, стремим се да се спасим. След това какво ще се случва - на този етап не мога да кажа. В момента съм с контузия, имам леко разтежение" - сподели Миланов пред "Блиц".

Междувременно Станимир Стоилов развълнува феновете, като призна, че скоро може да се очакват нови лица от ДЮШ. Мъри посочи кои 2-ма от "децата на Левски" са готови за голям футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички