Станимир Стоилов: Бяхме набрали динамика, след 21 дни прекъсване не знам как ще изглеждаме


Станимир Стоилов: Бяхме набрали динамика, след 21 дни прекъсване не знам как ще изглеждаме
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1718 0

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след загубата с 1:2 от Марица Пловдив в приятелска среща, играна в столицата. Въпреки поражението той призна, че е останал доволен от видяното от своя тим.

"Днес съм доста по-доволен от желанието на футболистите и динамиката, с която играха. Беше важно, особено националите малко да поиграят, някои от тях нямаха много мачове. Като желание и амбиция съм доволен.

Повечето бяха млади футболисти, които трябва да се каляват в такива мачове. Утре също. За съжаление, имаме проблеми с някои контузени играчи, някои може да играят и по два мача. По-важно е да се подготвим след огромната пауза, която имаме, да държим игрови ритъм" - започна той.

След това специалистът изрази недоволството си от паузата за националните отбори. Стоилов бе запитан как ще изглежда неговият тим и даде ясно да се разбере, че е против паузата, която за тима му е от около 20 дни в случая.

"Резултатът не е както трябва, но за отбора и младите играчи беше важно да изиграем този мач. Завършихме първенството в добра динамика. След пауза от 21 дни трудно можем да гадаем как ще изглеждаме. Надявам се да държат добър игрови ритъм с контролите. Смятам, че футболистите са в добро състояние" - сподели още Мъри.

Прочетете и вижте повече за това как Левски загуби от Марица Пловдив след хубави попадения (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички