Курдов: Лошо е, че цялата "синя" общност трябва да козирува на т.нар. собственик на Левски!


Курдов: Лошо е, че цялата "синя" общност трябва да козирува на т.нар. собственик на Левски!

3164 0

Бившият футболист на Левски Петър Курдов заяви, че не смята, че в клуба се намират точните хора като ръководство. Според него собственикът Наско Сираков и треньорът Станимир Стоилов "колят и бесят" на "Герена" и трябва да получат "правилните въпроси" след Общото събрание на 6-и април.

"С този отбор, с това текучество на футболисти на Левски се вижда, че там не са точните хора. Сега няма да казвам имена, с единия съм си делил залъка в Левски, с другия - старши-треньора, не искам да го коментирам, защото ако захвана тази тема, ще стане нелицеприятно. Собственикът се опитва да прави нещо, но явно силите не му стигат, защото въпросителните около него са много", заяви Курдов пред БНТ.

"Трябва коренна промяна и най-лошото е, че цялата "синя" общност трябва да се навежда и да козирува на т.нар собственик на Левски, което смятам, че е неправилно. Школата ни е пробита и скърца, ние в близките години нямаме един футболист, както е било в минало време, да попадне в първия отбор, да се каже: Ето тези момчета влизат", продължи бившият нападател.

Курдов даде за пример синовете на Сашо Манолов и Тодор Батков, които са задавали въпроси към ръководството на "сините". Въпросът на първия касае събраните от феновете 6,5 милиона, за които няколко месеца, по думите му, хората са питали къде са стояли тези пари. Чак в края на годината тези пари са се показали.

"Разбира се, с твърденията на Тодор Батков-младши, който зададе много правилни осем въпроси - как така казваш, че не получаваш средства от клуба, а в същото време говорят хората, че един от ръководителите, в случая старши-треньорът, получава близо 60 000 лева заплата, така чувам, нищо не твърдя. Дали е взел 100 хиляди лева премия за Купата и дали той взима пари от всички трансфери, които се продават от клуба, дали взима 25-30%", атакува бившият национал.

"Апелирам към Вашите колеги да задават правилните въпроси на хората, които са сега в тази позиция, в случая собственикът и треньорът, защото те колят и бесят в Левски, както те твърдят, защото ако не гледаш с тях в една посока, трябва да напуснеш клуба. В днешно време тази дискриминация на никого не се харесва.

И защо хора като Емил Велев и Божидар Искренов не са в клуба, не работят за клуба, това са хора, от които младите футболисти има какво да научат. Тези въпроси трябва да бъдат на 100% зададени на Общото събрание и те да отговорят пред цялата "синята" общественост", убеден е Курдов. А ето как по-рано той обясни отказаните от Левски 4 милиона за Хосе Кордоба

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички