Илиан Илиев не отрече болката - равенството срещу Левски е било реалният резултат


Илиан Илиев не отрече болката - равенството срещу Левски е било реалният резултат
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2118 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви след загубата от Левски, че тимът му е заслужавал повече, защото сблъсъкът на стадион "Тича" във Варна е бил равностоен:

"Боли от такава загуба, защото мачът бе равностоен. Равният, може би, щеше да е реалният резултат. Втори двубой допускаме да ни отнемат точки от ситуации, в които трябва да бъдем концентрирани", започна той пред камерите на "Diema".

"Създадохме достатъчно положения да отбележим, но не съумяхме да го направим. Съжалявам за усилията на футболистите. Успяхме да неутрализираме Левски в голяма част от мача. Заслужавахме малко повече в този мач, но липса на концентрация в един момент ни костваше загубата".

"След мача с Ботев беше малко трудно да се съберем, но имаме опитни играчи и трябва да се справим. В някои ситуации може да падне гарда, като губиш така точки. Нашата работа е да търсим футболисти за заместници на напускащите. Като Дробаров и Пабло Гарсия, които са с изтичащи договори. Трябва да се изтъкват футболните неща, а не да се натъртва на омразата", добави Илиев.

Прочетете и мнението на "Играча на мача" Николай Михайлов (в линка)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички