Вили Вуцов: Не приемам това, че Пламен Андреев е капитан на Левски


Вили Вуцов: Не приемам това, че Пламен Андреев е капитан на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

8317 0

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов обяви, че не смята за правилно това, че 'сините" са дали капитанската лента на 17-годишния Пламен Андреев. Вуцов заяви, че младокът има качества, но му липсва опит, за да бъде оценен реално на този етап.

"Това, че е капитан, не го приемам. За мен е несериозно, че той е капитан. Но, че му дават шанс и че върви напред е нещо много положително и много хубаво. Младият е добър вратар, времето е пред него, но разликата между него и Светослав (синът му, бел.ред.) е от земята до небето. Той натрупа 60-70 мача, в които има един гол срещу Разград, в който можеше да бъде винен.

Мачовете на младия вратар на Левски са още малко като количество и нека не забравяме, че Левски е много по-стабилен и силен от отбора на Славия, много по-малко работа има. Като мине през трудностите, може да му се дава по-реална оценка. Иначе, много качества има, дай Боже, да е здрав и да развие потенциала, който има в себе си", коментира треньорът пред gerena.bg.

"Аз не отписвам и Ники Михайлов, мисля, че той просто събра много други негативи, по други позиции, но за много от тях той си беше виновен. Поизтърва се с килограмите, личният му живот не беше от най-позитивните, но той е вратар с качества, надявам се да се върне на доброто си ниво", допълни Вуцов. А ето какво отговори той на въпроса фен ли е на ЦСКА синът му Светослав.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички