Борислав Цонев: В Левски не ме оцениха, първенството не се решава само на терена


Борислав Цонев: В Левски не ме оцениха, първенството не се решава само на терена
Снимка: Levski.bg

1410 0

Бившият халф на Левски Борислав Цонев коментира причините, поради които напусна той вече не е част от клуба. Той говори пред "Домът на футбола" по Диема Спорт, където сподели впечатленията за сегашния отбор на "сините", особеностите на футбола в Китай, брат му Радослав и много други.

"Денят ми минава нормално – като на футболист. Има видеоразбори, обяд задължителен. Това е, вечер сме свободни. Доволен съм от първите месеци в Китай. Имаме различни култури и националности, всички говорят английски, приятно е.

Първите 4-5 отбора наистина са много силни, играе се и различен стил. Китайците не са подготвени тактически. Физически са добре, много дори.

Отборът на Левски го наблюдавам, доколкото е възможно. 5 часа разлика си е доста. Феновете могат да са доволни от възхода и представянето на отбора. Показват, че могат да се борят. Първенството не се решава само на терена. Надявам се Левски да стане шампион в конкуренцията на Лудогорец.

Аз съм много благодарен на феновете и на всички. Исках да съм част от отбора, който вдигна купата, но може би по-нататък ще се случи. През последните ми месеци не бях оценен.

Със сигурност хората четат това, което им се предостави от медиите. Бях принуден да отида в Черноморец Одеса, аз не исках този отбор, може да питате всеки. Ние с брат ми имаме достойнство и когато не оценят качествата ни – ставаме и си тръгваме. Няма нищо общо с финансовата част, в Одеса бяха повече пари, няма нищо вярно в написаното", заяви Цонев.

Вижте какво невероятно попадение вкара българинът наскоро в Китай!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички