ВИДЕО: Проява от щаба на Левски по време на мача с Черно море предизвика негодувание


ВИДЕО: Проява от щаба на Левски по време на мача с Черно море предизвика негодувание
Снимка: Lap.bg

8315 0

Видео на колегите от Gong по време на двубоя между Левски и Черно море набира популярност в социалните мрежи, като реакциите на потребителите са негативни. 

"Сините" отстъпиха при символичното си домакинство на Черно море с 0:1, а единственото редовно попадение падна още в 35-тата минута на двубоя след груба грешка на Николай Михайлов.

По този начин "сините" имаха повече от полувреме за реакция, но вместо това - възпитаниците на Станимир Стоилов дори допуснаха нови два гола през втората част, които обаче бяха отменени поради нарушение и засада.

Преди това обаче бе заснето как член на "синия" щаб се кара на едно от момчетата, които подават топките. До ситуацията се стига, след като юношата подава кълбото на вратаря на Черно море.

Може само да се предполага, че на представителя на Левски му се е сторило бавно действието на младежа, предвид негативния резултат на "Ивайло". 

В социалните мрежи потребителите осъдиха действието, като част от тях определиха постъпката като "срамна", докато други отчетоха, че момчето няма вина за слабото представяне на "сините".

Вижте по-същото време какъв призив изказаха феновете на Левски за вратарския пост в клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички