Феновете на Левски с призив към Станимир Стоилов за съдбата на Николай Михайлов (ВИДЕО)


Феновете на Левски с призив към Станимир Стоилов за съдбата на Николай Михайлов (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

17734 0

Николай Михайлов безспорно събра гнева на привържениците на Левски след първия двубой на "сините" за Първа лига през 2023 г., след като допусна единственото редовно попадение в двубоя и Черно море спечели с 1:0 символичната си визита. 

До вратарската грешка се стигна в 35-ата минута при центриране от десния фланг, а ужасът за опитния страж продължи и през втората част, когато допусна две нови попадения, които за негово щастие бяха отменени. 

Първоначално "асистенция" на Атанас Илиев с ръка бе причина за отмяната на второто попадение по време на двубоя във вратата на Михайлов. Малко по-късно през втората част гол на появилия се като резерва Иса бе отменено поради засада. 

Именно след него обаче феновете на Левски изразиха ясната си позиция около вратарския пост в клуба, след като в рамките на няколко секунди скандираха мощно името на конкретен футболист. 

Това бе големият талант Пламен Андреев, който в голяма част от изминалите официални двубои на Левски стартира от първата минута за сметка на Николай Михайлов, който бе върнат за днешния двубой, но вместо да впечатли, той разочарова хилядите привърженици на Левски. 

Вижте ВИДЕО от попадението във вратата на Николай Михайлов!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички