"Оказа се, че това е нормално" - бивш играч на Левски с интересно разкритие за периода си на "Герена"


"Оказа се, че това е нормално" - бивш играч на Левски с интересно разкритие за периода си на "Герена"
Снимка: Официален сайт на Левски

3805 0

Бившият нидерландски футболист на Левски Стайн Спиерингс даде интервю в родината си, в което, без да назовава имена, разкри, че част от съотборниците му на "Герена" са били изиграни и не са получавали заплати, но според тях всичко това е било нормално:

*26-годишният дефанзивен халф играеше за "сините" от януари до октомври 2020 година, а след това бе продаден на френския Тулуза за около 500 000 евро. За краткия си престой у нас той се отчете с 4 гола и 2 асистенции в общо 19 мача!

"Харесвам този вид приключения. Това е толкова различна страна от Нидерландия", обясни Спиерингс пред "Nhnieuws" за акостирането си в България и допълни:

"И, от гледна точка на плащането на заплати, ситуацията не беше толкова лоша за мен. С изключение на един месец, получих всичко. Въпреки че имаше и играчи, които бяха изиграни и не получаваха нищо в продължение на месеци. Оказа се, че това е нормално, според българските ми съотборници", констатира нидерландецът, който все още е част от Тулуза и през сезон 2022/23 може да се похвали с 3 гола и 2 асистенции в 25 мача (22 в Лига 1 и 3 за Купата на Франция).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Сензация! Клуб от Първа лига прецаква Левски за желан на "Герена"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички