Ветеран на Левски: По мое време нямаше футбол в Малта, сега ни елиминират


Ветеран на Левски: По мое време нямаше футбол в Малта, сега ни елиминират
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2393 0

Бившият футболист и по-късно директор на ДЮШ в Левски - Емил Спасов, направи любопитен коментар около "сините" пред "Тема Спорт". Той даде пространно интервю, в което засегна и темата с европейските клубни турнири. 

В това направление Спасов обясни, че Левски не може да е спокоен, от какъвто и да е жребий. Причина са някои слаби резултати на 100-летния клуб в Европа през последните години като отпадането от Хамрун през миналия сезон. 

Сега във втория предварителен кръг възпитаниците на Николай Костов ще премерят сили в разменено гостуване с победителя от двойката Хегелман (Литва) - Шкупи (Северна Македония). Двубоите на Левски са на 27 юли и 3 август.

Мнението на Спасов 

"Не знам кой е по-скромен – ние или те. Като име Левски е много по-голям отбор, но през последните години виждаме какво се случва. Миналия сезон сините отпаднаха от малтийския Хамрун. Смятам, че след това тръгнаха проблемите за Левски. По мое време в тази страна нямаха футбол. С националния отбор бяхме първите, които играха в Малта. Това се случи на корт, на който мрежите бяха скъсани. Не знам по какъв повод бе поканата, но може да се каже, че имаме пръст в развитието на тази страна.

С който и да се падне Левски, трябва да се хвърли на максимум и да победи. Най-лошото е да паднеш от по-скромен противник, защото след това всички ти се смеят. Така че мобилизация и да се покаже играта, с която миналата година бе елиминиран ПАОК", обясни Спасов.

Вижте програмата на Левски по дати и часове в началото на Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички