Турският шампион Галатасарай стартира офанзива за Филип Кръстев


Турският шампион Галатасарай стартира офанзива за Филип Кръстев
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3332 0

Турският шампион Галатасарай е започнал работа по привличането на бившия футболист на Левски - Филип Кръстев, чието бъдеще продължава да бъде несигурно, твърди изданието "Fanatik".

Според информацията турският гранд следи обстановката около българския национал от доста време насам и е готов да действа. Най-различни източници пък съобщиха неотдавна, че Галатасарай дори е съгласен да плати 4 милиона евро на белгийския Ломел за родния плеймейкър.

Припомняме, че Филип Кръстев бе сред любимците както на Станимир Стоилов, така и на феновете на "синия" клуб, след като прекара два цели сезона под наем на "Герена". Само преди седмица обаче 21-годишният футболист се раздели със столичани с емоционално съобщение в социалните мрежи.

Гореспоменатият източник съобщава, че Галатасарай може да срещне сериозни трудности около подписа на Кръстев поради простата причина, че към него има интерес от редица клубове из Европа.

Монако, Реал Сосиедад, Фейенорд и Байер Леверкузен се интересуват от услугите на младока, но към момента няма допълнителна информация около намеренията на тези тимове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Левски пак търси отбор на низвергнат от Станимир Стоилов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички