Вероятен състав: Как ще изглежда Левски срещу Локомотив Пловдив?


Вероятен състав: Как ще изглежда Левски срещу Локомотив Пловдив?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2996 0

Днес, 19 февруари, в 15:00 ч. Левски и Локомотив Пловдив се изправят един срещу друг на "Георги Аспарухов", а това ще бъде първи официален мач за 2022 година и за двата отбора!

На "Герена" се очаква много публика, а три часа по-рано ръководство и фенове се събират на паметника на Васил Левски в центъра на София, за да поднесат венци и цветя, след което ще потеглят с шествие към стадиона.

Привържениците на "сините" с нетърпение очакват този сблъсък, надявайки се на силен пролетен старт в Първа лига. Как обаче ще изглежда съставът на Станимир Стоилов за битката със "смърфовете"? Прогнозата на SportLive:

На вратата ще бъде капитанът Николай Михайлов, а пред него крайни бранители ще са Драган Михайлович и едно от новите попълнения - бразилецът Цунами. Като двама централни защитници ще действат Хосе Кордоба и още един нов - Ноа Сонко Сундберг (защо най-вероятно ще бъде предпочетен пред Келиан ван дер Каап вижте в този материал).

Като двама опорни халфове ще действат Андриан Краев и Радослав Цонев. Пред тях, може би, ще действа Филип Кръстев, който показа страхотна креативност при първите си изяви със синия екип и от него ще се очаква да захранва нападателите с удобни топки. По лявото крило ще започне другият бразилец - Уелтън, а като централен нападател - Билал Бари.

Относно позицията на дясното крило - макар че Георги Миланов вече се завърна в игра, едва ли Станимир Стоилов ще го хвърли в толкова труден мач като титуляр. Вместо него би трябвало да играе юношата Марин Петков, който също бележи голям прогрес в последно време. Без да се изключва възможността за изненада, Миланов вероятно ще получи игрови минути през втората част.

*В крайна сметка Станимир Стоилов реши да заложи на 10 от 11-те имена, които SportLive прогнозира - вижте състава на Левски!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички