"Герена" ще се "къса по шевовете", Левски обяви колко билета са продадени 24 часа преди мача


"Герена" ще се "къса по шевовете", Левски обяви колко билета са продадени 24 часа преди мача
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6655 0

Стадион "Георги Аспарухов" ще бъде пълен до краен предел за първия официален мач на Левски през 2022 година - домакинството на Локомотив Пловдив!

Такива очаквания изразиха от "синия" клуб около 24 часа преди първия съдийски сигнал, публикувайки данни за броя на продадените билети през последните два дена, от които става ясно, че повече от 50% от местата на "Герена" вече са заети:

Продадени билети - 4928

Фенове с абонаментни карти - 3296

Оставащи билети - 7010

*През годините капацитетът на стадион "Георги Аспарухов" бе намаляван многократно и в момента той побира около 17 000 зрители. Очаква се голяма гостуваща агитка и от Пловдив!

Ето я и публикацията на Левски:

"Със славни стъпки връщаме Левски до историческите стандарти, заложени от нашите предци. Ден преди мача над 50% от стадион „Георги Аспарухов“ е разпродаден! 4928 продадени билета само за два дни и близо 3300 закупени абонаментни карти. Нямаме съмнение, че до утре нашият дом ще бъде напълно изкупен! Остават 7010 билета. Призоваваме всички привърженици да не чакат до последния момент, за да осигурят своя билет или абонаментна карта.

Как може да се сдобиете с пропуск за утрешния двубой с Локомотив Пловдив? Билети са налични на касите на „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ или тук: https://bit.ly/3rSjZVr

Ако не можете да дойдете на Герена, подкрепете момчетата на Станимир Стоилов чрез закупуване на виртуални билети за мача тук: https://bit.ly/3GTBNUr".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички