Левски се ядоса на двама депутати, които лобирали за ЦСКА


Левски се ядоса на двама депутати, които лобирали за ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / / LAP.bg

2399 0

В днешния 30 ноември (вторник) българският гранд Левски излезе с изключително кратък, но за сметка на това интересен коментар, относно политическите събития в България!

"Сините" заявяват, че винаги са стояли далеч от политиката, но с изненада са установили, че по време на консултациите за съставянето на ново правителство, в тема №1 са се превърнали проблемите на един конкретен български клуб...

От Левски са на мнение, че двама членове на политически партии са изиграли ролята на лобисти в този случай и добавят, че ще следят с повишено внимание развоя на събитията.

SportLive уточнява, че в случая "сините" визират един депутат от БСП - Иван Ченчев и един от партията на Слави Трифонов - Радостин Василев! Двамата се застъпиха за ЦСКА по време на преговорите между партиите на тема "български спорт".

Публикуваме написаното без редакторска намеса:

"Левскари,

заявяваме, че „Левски“ винаги е стоял встрани от политиката. Въпреки това, с изненада установихме, че по време на политическите консултации за съставяне на кабинет, тема №1 станаха проблемите на конкретен футболен клуб, а ролята на лобисти пред държавата изиграха двама „емоционално свързани“ с този клуб представители на политически формации.

За нас това е недопустимо и ви уверяваме, че с повишено внимание ще следим всичко случващо по този въпрос и при решения, накърняващи интересите на любимия клуб, ще реагираме.

„ПФК Левски“".

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички