Ще взима ли ЦСКА Светослав Вуцов - отговорът на Венцеслав Стефанов


Ще взима ли ЦСКА Светослав Вуцов - отговорът на Венцеслав Стефанов
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

4254 0

Силният човек в "Овча Купел" - Венцеслав Стефанов, даде интервю пред "Тема Спорт", в което коментира добрите изяви на Славия напоследък и обяви какви са целите пред тима за настоящия сезон 2021/22:

"От представянето на Славия съм доволен. Можеше и да е по-добре, но в някои мачове късметът ни обърна гръб, но пък в други ни покри. Имаше двубои, които сами ги загубихме. Би било добре накрая пак да сме с медали, както през 2020-а, но нивата е дълга", заяви той и допълни:

"Продължаваме и на четвъртфиналите за Купата. Дай Боже, да се класираме за евротурнирите, но само да сме живи и здрави. Пък каквото е рекъл Господ, това ще е!".

Венци Стефанов коментира и информациите, че ЦСКА е имал подписан договор с национала Радослав Кирилов, преди да вземат Калоян Кръстев: "Не е имало вариант Радослав Кирилов да подпише с ЦСКА преди Калоян Кръстев. Аз не съм разговарял с ЦСКА за Ради".

На въпрос дали "червените" могат да купят нашумелия напоследък вратар - Светослав Вуцов, босът на Славия отговори така:

"Нямат толкова пари за Светослав Вуцов. Доста клубове питат за него, но няма нищо конкретно. Има време. Той да върви все така и ще излезе навън. Георги Петков ще продължи и през пролетта със Славия", разкри още той.

*В момента Славия се намира на трето място в Първа лига с актив от 26 точки, но тимовете пред тях (Лудогорец и ЦСКА) имат по два-три мача по-малко от тях! На 26.11. (петък) "белите" приемат Ботев Пловдив у дома си, а началният час на срещата е 14:30!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички