Стойчо Младенов с яростна критика, назова рефера, който "реже" ЦСКА


Стойчо Младенов с яростна критика, назова рефера, който "реже" ЦСКА
Снимка: БГНЕС

4045 0

Наставникът на ЦСКА – Стойчо Младенов вижда сериозна конспирация от съдийството у нас в България, а също така нападна и президентът на БФС Борислав Михайлов.

Младенов отправи сериозни критики и към феновете на ЦСКА, които не подкрепят достатъчно отбора си и вярва, че стадионът трябва да е пълен в този момент.

Младенов атакува също така и Левски, а и Лудогорец за начина, по който са стигнали до десетте им поредни титли в Първа лига.

„Няма нужда от мотивация, те самите трябва да се мотивират. Работата на треньора е тази – да намери начин да мотивира играчите. Мисля, че днес тръгнахме колебливо. Първото полувреме много се накъсваше играта от тях, а съдията им позволи да се търкалят по терена и да няма скоростна игра”, започна Младенов.

„Наложи се да правим бързи рокади и размествания, но те бяха успешни. В един определен момент, когато имаме възможността с движението на Кайседо да отваря пространства за Йомов, а и Кери, който ги подкрепяше, направихме добри атаки, когато увеличим оборотите. Ситуации почват да дразнят, не че не ги знаем от години. Леко ни хапят, леко ни омаломощават. Картонче тук-там. На мач преди нашия видяхте каква дузпа се дава на Благоевград. Тук има една тенденция. Искам да ги предупредя. Кой беше на ВАР? Кабаков, Табаков – не го знам. Той ни свири мача с Лудогорец. Да бъдат честни, защото по друг начин ще си говорим с тях след пет месеца. Те са длъжници на отбора. Ние трябва да сме взаимно заедно. Когато сме затруднени, ние трябва да пълним стадиона. Тези, които пристигат днес, това са нашите истински фенове. Професорите нека си стоят вкъщи. Тази игра е за феновете", алармира Младенов.

"Нагърбили сме се и знаем какво ще правим. Имаме нужда от подкрепа, а виждаме шепа фенове. Така не се гради отбор. Ние имаме нужда от подкрепа, а накрая ще решаваме кой ще взимаме. Този момент искаме да виждаме хората, които истински обичат ЦСКА. Ние се борим за нов стадион 20 години. Откакто съм станал треньор, само за стадион говорим, а от страна на правителството – лъжи, лъжи. На комшиите може да им се помага, а на нас не – само се цица и се взима. Ние сме най-успешният клуб, но по кой начин Лудогорец станаха такива? Върнете мачовете в Дупница, Перник. Корупция се нарича. Къде беше Боби Михайлов тогава? Докога ще бъде така? Това не е футболът, който трябва да има в България, разберете го. От грешките човек трябва да се поучава. Умният човек не допуска една грешка два пъти. Ние трябва да се учим от тях. Допуснахме грешка при изпълнението на корнера в Разград и ни вкараха гол. Постъпиха непрофесионално, но днес не бяха така. Аз им вярвам на всички, имам нужда от всички”, коментира още Младенов.

„Себераздаването беше добро. Всички си вършеха работата”, завърши Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички