Вече е ясно колко време минимум ще отсъства Илиян Стефанов от състава на Левски


Вече е ясно колко време минимум ще отсъства Илиян Стефанов от състава на Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2128 0

На 29 октомври Левски завърши 0:0 с ЦСКА 1948 в мач от 16-ия кръг на Първа лига, в който даде свидна жертва - Илиян Стефанов бе фаулиран грубо от Елитон и впоследствие напусна принудително, а на негово място се появи Марин Петков.

Така "сините" останаха без типичен нападател, след като Ивелин Попов също е в лазарета, а Билал Бари ще се завърне на терена най-рано през пролетта.

"Мач Телеграф" съобщава в днешния 1 ноември, че Стефанов ще бъде извън сметките на Станимир Стоилов за минимум 20 дена. Това е становището на лекарите на "Герена", които са категорични, че 24-годишният футболист трябва да почива поне 3 седмици, за да се възстанови глезенът му.

Кои мачове ще пропусне Илиян Стефанов?

В следващите 20 дена Левски ще изиграе 4 двубоя - гостуване на Черно море (2.11.), гостуване на Спартак Варна (6.11.), домакинство на Славия (12.11.) и домакинство на Черно море (19.11.).  На този етап все още не са потвърдени датите за 1/16-финалите за Купата на България, в които "сините" ще се изправят срещу Вихрен, а след това евентуално и срещу Лудогорец на 1/8-финал. При добро стечение на обстоятелствата, Стефанов би трябвало да е на линия за мача срещу тима от Сандански!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Френските "петли" приемат звезда на Левски за лечението ѝ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички