Френските "петли" приемат звезда на Левски за лечението ѝ


Френските "петли" приемат звезда на Левски за лечението ѝ
Снимка: Levski.bg

3457 0

Един от най-липсващите футболисти на Левски през последните седмици -  Билал Бари, ще продължи възстановяването в специални условия в Западна Европа, пишат медиите у нас. Оказва се, че французинът с марокански корени ще се лекува на базата на националния отбор на Франция в Клерфонтен.

Той ще прекара три седмици там и ще се подложи на различни процедури, с които се надява да ускори възстановяването си от контузията в коляното, която го извади от игра за дълго време, сподели Gong.

Французинът е аут от мачовете на Левски от около месец, след като нападателят се контузи тежко по време на тренировка. Тогава той имаше нещастието да скъса кръстни връзки на коляното си. След това последва и  операция в Лион, като скоро след това започна и рехабилитацията на играча.

Коментарите по адрес на футболиста бяха разнородни в началото на престоя му в Левски, но в последствие попаденията му в противниковите врати го издигна в очите на феновете, а сега именно головете липсват най-много на тима и екзалтиралата "синя" публика.

На "Герена" се надяват нападателят да се присъедини към отбора в началото на януари и да участва в подготовката за новия полусезон. Ако всичко е наред, той ще се завърне на терена през март догодина.

Ето кой ще ръководи Черно море - Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички