Вече е ясно кой ще бъде новият изпълнителен директор на Левски - Констанин Баждеков се завръща в клуба


Вече е ясно кой ще бъде новият изпълнителен директор на Левски - Констанин Баждеков се завръща в клуба
Снимка: Официален сайт на Левски

7904 0

През вчерашния ден (15 юли) Павел Колев обяви, че вече официално не е изпълнителен директор на Левски, а в края на месец август, когато "сините" проведат Общо събрание, ще бъде избран негов постоянен заместник.

В този период от време клубът ще има човек, който ще изпълнява временно тази длъжност. Днес стана ясно и кой е той. Това е Константин Баждеков, който дълги години работеше на "Герена" по времето на Тодор Батков:

"Все още не съм дал категоричен отговор. Хората в Надзорния и Управителния съвет на Левски държат аз да бъда изпълнителен директор. Помолих ги два-три дни да помисля. През това време ще го обсъдя с моето семейство, тъй като все пак имам ангажименти. Не мога да кажа категорично, че ще приема предложението, но по всяка вероятност ще го направя. Все пак 20 години от живота ми са минали на "Герена"", заяви самият Баждеков пред "Gong".

"Най-вероятно ще поема поста до Общото събрание на клуба. Алтернативата е Левски да остане без изпълнителен директор до Общото събрание. Това в никакъв случай няма да бъде от полза на клуба. Всеки трябва да помогне с каквото може. Скоро ще излезе официална информация", добави още той.

Какво още каза Павел Колев по време на вчерашната си медийна изява - прочетете тук.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички