Отговори: Каква е ситуацията със заплатите към играчи и бивши треньори на Левски?


Отговори: Каква е ситуацията със заплатите към играчи и бивши треньори на Левски?
Снимка: Lap.bg

2359 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев говори след заседанията на Надзорния и Управителния съвет. Той разкри как стои ситуацията със заплатите към футболистите, като призна, че голяма част от възнагражденията на сегашните играчи в клуба са изплатени.

"Няма съществена промяна във финансовата ситуация. За първи път от една година можем спокойно да кажем, че сме обслужили всички бивши футболисти. С много малко изключения такива футболисти вече няма. Левски може да гледа смело напред.

Голяма част от заплатите на сегашните футболисти са изплатени, има още малко. Бивши треньори не влизат в тази графа. С тях тепърва ще се разговаря. По-конкретно трябва да отговори друг за договорите на останалите футболисти. Няма пречка Левски да започне първенството. Имаме необходимия брой професионални футболисти. Спортно-технически как ще седи отборът не е в моята компетенция. Стана дума за нови попълнения, но когато има някаква яснота и преговорите напреднат, ще бъдете информирани веднага" - заяви Колев.

А преди това Павел Колев разясни ситуацията и с братята Цоневи и техните договори.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички