Павел Колев с добри новини за Левски и Цоневи, коментира и бъдещето си


Павел Колев с добри новини за Левски и Цоневи, коментира и бъдещето си
Снимка: LAP.BG

2865 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев потвърди дългоочакваната новина от всички в "синия" клуб - Радослав и Борислав Цоневи ще преподпишат до края на деня (четвъртък, 15 юли). Освен тях, това ще стори и Андриан Краев.

"Братя Цоневи пътуват към "Герена" и ще подпишат договори с Левски, както и Андриан Краев. Това бе формалност и договорите са оформени", заяви Колев. Собственикът на Левски Наско Сираков пък се срещна лично с играчите на "сините".

Колкото до Колев, това е последният му ден в Левски, тъй като окончателно ще напусне клуба. Той подаде молба за прекратяването на договора му още от 4 януари 2021 година.

"Обсъдихме дневния ред на Общото събрание и текста на поканата, която трябва да входираме. Решихме, че Общото събрания на Левски ще е 31 август от 11:00 часа в Сектор А на „Георги Аспарухов“ на паркинга на втория етаж. Резервна дата 16 септември в случая, че не се събере кворум. До 31 август решихме кой ще изпълнява длъжността изпълнителен директор.

Както знаете моето 6-месечно предизвестие изтече. Очаква се аз да бъде отписан утре от Търговския регистър. В понеделник ще знаете името на временно изпълняващия длъжността. Той ще един от членовете на УС. Това е решение до 31 август, когато ще се очаква да има промени в състава" - заяви още Колев.

Междувременно Живко Миланов иска да привлече поне двама централни защитници в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички