Андриан Краев за новия договор: Чаках го по-дълго, но си заслужаваше


Андриан Краев за новия договор: Чаках го по-дълго, но си заслужаваше
Снимка: Lap.bg

1921 0

В четвъртък (15 юли) от Левски официално обявиха няколко дългоочаквани новини, с които зарадваха своите привърженици. Става въпрос за подновяването на договорите на Борислав и Радослав Цоневи, както и на Андриан Краев. Именно последният говори пред клубния канал:

"Чувството да подпиша нов договор с Левски и хубаво. Чаках го малко по-дълго време този момент, но си заслужаваше. Все пак моето желание бе да остана тук и да играя за този клуб. Това е моето най-голямо желание, от малък Левски ми е любим клуб и искам да играя тук. Имах и други оферти, но изобщо не съм се замислял. Бях готов да чакам до последно Левски.

За съжаление имах доста неприятна травма, оперирах се. Засега всичко върви добре. Лека-полека навлизам в ритъм. С всеки изминал ден ставам в по-добра форма. Всичко върви добре. Искаме да изградим едно добро ядро в Левски, един добър колектив. Сега сме 95 процента само български момчета. Надявам се да се представим много по-добре от миналата година и тя да не се повтаря.

Колективът се усеща доста по-добре от миналата година, но това идва от факта, че тогава играхме доста мачове - имахме възможност да се опознаем. Благодаря на феновете. Всеки ден ми изпращат съобщения, апелираха ме да остана и им благодаря" - заяви той.

А каква е ситуацията към момента в Левски с изплащането на заплати към играчи и бивши треньори?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички