Важна среща с фенове: Поканиха Мъри, Сираков, Ивков, Боримиров и Мило Борисов


Важна среща с фенове: Поканиха Мъри, Сираков, Ивков, Боримиров и Мило Борисов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2145 0

Управителният съвет на Националния клуб на привържениците на Левски направи покана към важните фактори в ръководенето на "сините". Идеята е да се даде отговор на "тежките въпроси за настоящето и бъдещето на клуба".

Поканени са мажоритарният собственик Наско Сираков, предедателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, изпълнителният директор Иво Ивков и старши треньорът Станимир Стоилов.

Представяме публикацията в официалната страница на клуба в социалната мрежа Facebook без редакторска намеса:

"Управителният съвет на Националния клуб на привържениците на Левски взе решение да отправи покана към ръководните и отговорни фактори в нашия любим Клуб, за среща с левскарите. Тези левскари, които неизменно и неуморно следват и подкрепят отбора по градове и стадиони из цялата страна и чужбина. Тези, които са на всеки домакински мач, който се играе в нашия дом стадион „Георги Аспарухов“. Каним и настояваме Президентът на Клуба Наско Сираков, Председателят на УС Даниел Боримиров, Изпълнителният директор Ивайло Ивков, Старши треньорът Станимир Стоилов и собственикът на компанията Мило Борисов , която управлява Левски да седнат на една маса и да отговорят на тежките въпроси за настоящето и бъдещето на вековния Клуб. На срещата са поканени представители на над 80 левскарски структури, фенклубове и групи от цялата страна и чужбина.

Срещата ще се проведе на 01.04.2023 г. от 12:00 часа, на адрес бул. Тодор Александров 23, кафето-клуб на „Националния клуб на привържениците на Левски“.

Като прикачен файл може да видите пълния текст на поканата, която изпратихме на ПФК Левски АД" - пишат от НКП.

Припомняме, че преди часове Даниел Боримиров обясни "търканията" между Наско Сираков и Иво Ивков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички