Даниел Боримиров обясни "търканията" между Иво Ивков и спонсора на Левски


Даниел Боримиров обясни "търканията" между Иво Ивков и спонсора на Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14465 0

Председателят на Управителния съвет на Левски и бивш футболист на "сините" - Даниел Боримиров, даде интервю пред "Gong", в което отговори на въпрос дали е вярно, че спонсорът се меси в управлението на клуба:

"По силата на договора за управление "Р.С. Консулт" е дружеството, което би трябвало да управлява клуба. За съжаление в последните месеци управлението бе изцяло поето еднолично от изпълнителния директор, като той дори си позволи да спре достъпа на финансова информация на Венцислав Димитров, който е финансовият контрольор, посочен от Надзорния съвет", обясни легендата на 26-кратните шампиони, визирайки Иво Ивков и допълни:

"Това се случи, след като Венцислав Димитров неколкократно алармира, че се забавят плащанията на ДДС и осигуровки и така се нарушава финансовата дисциплина. Венци Димитров алармираше също така да се вземат мерки навреме, за да не се стигне до сегашната ситуация в НАП и да не се увеличават задълженията на клуба. Това е, което мога да кажа към момента".

"Аз бих казал следното: Левски в момента няма нужда от разединение, а има нужда от обединение и всички левскари трябва да сме заедно и обединени, защото само така ще постигаме успехи", категоричен бе Боримиров, а след това разкри, че комуникацията му с Ивков е нарушена от известно време насам, но със Станимир Стоилов и Наско Сираков няма никакви проблеми:

"По принцип аз нямам абсолютно никакви комуникационни проблеми нито с Наско Сираков, нито със Станимир Стоилов. Да, мога да кажа, че от известно време с Ивайло Ивков имаме не чак толкова добра комуникация".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Мъри плаши с оставка, Ивков говори за преброени дни, само Наско не може да напусне"

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички