Голяма новина от Тити: Намери начин чрез баскетбола да помогне на Левски за НАП


Голяма новина от Тити: Намери начин чрез баскетбола да помогне на Левски за НАП
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3478 0

Голяма новина за Левски обяви президентът на баскетболния клуб при "сините" Константин Папазов. Това се случи по време на пресконференцията преди големия финал за Купата на България срещу ЦСКА.

Той ще се състои в "Арена София" и ще започне в 18:00 часа българско време. Тити Папазов пък призна, че парите от всички билети, които са закупени от фенове на "сините", ще отидат директно към НАП за погасяване на задълженията на футболния клуб.

"Парите отиват за НАП. Всички билети, купени от фенове на Левски, цялата сума отива за НАП" - призна Папазов. Това несъмнено е една допълнителна и много значителна причина за "сините" фенове да се активизират за финала.

"Футболният Левски има нужда от пари, но и от послание. С това можем да помогнем от баскетболния. Трябва подкрепа от стадиона и залата. Дали ме обичат, или не ме обичат, не ме интересува. Аз мога нещо да правя най-добре в този живот – да казвам истината. Истината е една, а ъглите са различни, но истината винаги е само една" - сподели още по темата той.

Колкото за самата среща и мястото на провеждане, Папазов призна, че е много доволен. Той призна и изненадата си от това, че точно Левски и ЦСКА ще спорят на финала.

Много съм доволен, защото като се появи тази идея, знаехме, че има големи рискове и можем да бъдем критикувани, че нивото на нашия баскетбол не отговаря на това да бъде напълнена зала като „Арена София“. Приятно изненадан съм от посещаемостта. Безкрайно щастлив съм, че Левски е на този финал. Ако поне един е вярвал преди сезона, че Левски-ЦСКА ще е финалът... На никого не му е минало през акъла.

Целта ни беше да запазим отбора, защото имахме ангажимент. Имахме низ от положителни събития, които помогнаха за това отбор, който се бори за оцялване, да се бори за титла. Радвам се, това е огормна награда за всички нас. Утре ще излезем крайно мотивирани. Безкрайно удовлетворен съм. За да бъде изненадата до край, ще се борим за победата" - сподели Тити.

Още новини за Левски в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички