Важна личност в българския футбол с разкритие за Левски: Някой някъде влияе


Важна личност в българския футбол с разкритие за Левски: Някой някъде влияе
Снимка: Levski.bg

6299 0

Известният български футболен мениджър Лъчезар Танев говори по редица интересни теми, свързани с родния гранд Левски. Танев е на мнението, че "някой някъде влияе" на случващото се в "синия" клуб и това не работи в полза на отбора и посочи хората, които наистина са искали "да направят нещо с клуба".

"Работил съм доста пъти с Иво Ивков и съм много доволен от защитата, която съм имал. Нещо се случва – някой някъде влияяе. Поемат се ангажименти от едната и другата страна, за които човек много трябва да внимава. За съжаление тази връзка, която имаха двамата пострада", разкри Танев пред "Дарик".

Провалената сделка за продажбата на Левски

"Посредникът и желанието на човека, който искаше да направи нещо за Левски, е Спас Русев. Той се опитваше да убеди хората, че това е един прекрасен вариант за тях и да се насочат към Левски. Идеята беше прекрасна, а моята среща беше като на човек, който е наясно с футбола в България, и не само. Нещата бяха на много сериозна основа. Какво е повлияло? Аз мисля, че не е само дългът към Божков".

"За мен не е само това, а и разединението в клуба. Кой купува продукт, около който има напрежение и сътресение. Продуктът става неатрактивен. Ти си казваш аз купувам горещ картоф, какво ще правя с него. И аз да съм, да имам техните финанси, и аз ще се замисля – заслужава ли си. Това нещо не е само в Левски. Ние продукта футбол го убиваме в България. То са само нападки, само негативизъм. Само конфликти, показване на мръсното бельо. Така не се прави продукт с висока стойност", добави Танев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Танев призна, че се е опитал да предотврати раздялата между Стоилов и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички