Основен играч на Левски си тръгва през лятото заради Стоилов


Основен играч на Левски си тръгва през лятото заради Стоилов
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8842 0

Полузащитникът на Левски Филип Кръстев ще напусне отбора след края на сезона, твърди "Гонг". Националът играе под наем на "Герена" от белгийския Ломел, а договорът му е до лятото. 21-годишният футболист ще се върне на разположение на клуба, който държи правата му.

Съществуваше вариант 21-годишният българин да бъде отново преотстъпен на "сините", но това няма да се случи. Основната причина е напускането на Станимир Стоилов, който привлече Кръстев в Левски.

Бившият футболист на Славия облече синята фланелка през зимата на сезон 2022/23. Той стана основен играч на тима под ръководството на Стоилов и феновете оцениха сърцатата му игра в повечето мачове. С нея той си спечели и повиквателна за националния отбор на България.

Халфът има договор със "Сити Футбол Груп" до лятото на 2025 година. Като се върне в Ломел, засега няма яснота дали ще получи шанс, или отново ще бъде преотстъпен някъде. А ето какво каза за бъдещето си Кръстев през февруари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички