"Мъри трябваше да изкара сезона, опитах да предотвратя раздялата", Танев с разкрития


"Мъри трябваше да изкара сезона, опитах да предотвратя раздялата", Танев с разкрития
Снимка: БГНЕС

5013 0

Футболният мениджър - Лъчезар Танев, сподели любопитни разкрития около кризата в Левски и случващото се през последните седмици. Той разкри за свои разговори с мажоритарния собственик Наско Сираков и доскорошния старши треньор Станимир Стоилов. 

Той се е опитал да разубеди най-вече Мъри от идеята за преждевременно напускане, а поне да изчака до края на сезона, след като сподели намеренията си. 

Танев изрази мнение, че сериозни различия за бъдещето на клуба между напусналия треньор и основния акционер нямало.

Разкритието на Танев

"Доста близък съм с Наско и Мъри. Направих опит тези неща да не се случват. Разговарях и с двамата. Посъветвах Станимир – тука не става въпрос кой какви различия има, сигурно има. Не знам и самата истина. Мисля, че най-логичното беше, ако Мъри е преценил, че не може и не вижда начина на развитие какъвто си го представя – трябваше да си изкара сезона и да го обяви предварително. Това беше моето мнение, което споделих с него. Мисля, че беше добре да направи усилие и да изкара сезона.

Война между Сираков и Стоилов няма. По-скоро бих казал, че има хора около тях двамата, които искат да доминират. От едната страна са сдруженията, които показват повече доверие към Мъри, също има и голяма маса, която не може да приеме, че треньорът напуска, защото махат изпълнителния директор", категоричен бе Танев пред "Дарик Радио".

 Вижте кой тим от Лига 1 мисли за бранител от Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички