Важен играч за Левски пропуска мача със Славия


Важен играч за Левски пропуска мача със Славия
Снимка: Официален сайт на Левски

1321 0

Важен мач в битката за Европа очаква Левски в събота. "Сините" ще се изправят срещу Славия на стадион "Георги Аспарухов", а срещата е с начален час 18:00. Преди сблъсъка сините са втори в класирането с 53 точки, а белите са пети с 49. Тимът от "Овча купел" ще се намеси сериозно в битката за квота за Лига Европа, ако успее да спечели.

Неприятната новина за Левски е, че ще бъдат без Симеон Славчев, който лекува травма в бедрото. Тя му попречи да играе и при гостуването на "Берое". Отсъствието на халфа е лоша новина за треньора Георги Тодоров. Причината е, че освен на Симеон, наставникът няма да може да разчита и на Хали Тиам.

Сенегалският дефанзивен полузащитник се раздели с клуба след успеха в Стара Загора. През седмицата Левски освободи и друг от средата на терена - португалеца Филипе Нашименто. Така срещу белите със сигурност титуляр ще бъде Илия Юруков, пише "Тема спорт". Негов партньор се очертава Франко Мазурек. Причината е, че Мартин Райнов отново ще играе в центъра на защитата, за да замества наказания Янис Каргас. А за кой отбор в Испания е предложен Хали Тиам - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички