Наско Сираков за финала за Купата: Мачът не ми хареса


Наско Сираков за финала за Купата: Мачът не ми хареса
Снимка: БГНЕС

1571 0

Легендата и президентът на Левски Наско Сираков изрази мнението си за финала за Купата на България. В него Локомотив победи ЦСКА след дузпи и за втора поредна година пловдивчани грабнаха трофея.

"Ако ме питаш от спортно-техническа гледна точка, нищо особено, като финал нормално да предизвиква огромен интерес. Реши се по най-нестандартния начин, където всеки може да спечели - с дузпи. Лично на мен като мач не ми хареса. Разбира се, че съжалявам, но явно ние не сме заслужавали да сме на финал. Няма смисъл да гледаме назад", сподели Сираков пред БНТ.

Той говори и за една тема от преди няколко седмици, когато шефът на НКП Степан Хиндлиян поиска феновете да придобият акциите на Тити Папазов. "Този въпрос се изясни още преди 2 седмици, а и от тогава сме провели много срещи с нашите фенове, включително и със Степан. И не сме говорили за прехвърляни на акциите на Тити", като Сираков подчерта, че могат да бъдат продадени на сериозен инвеститор, който да дава пари на "сините". А колко тежко е финансовото състояние на клуба и кои са основните проблеми, които дърпат Левски надолу - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички