В Северна Македония: Шкупи се готви за мисия (не)възможна в София, трябва да навакса два гола


В Северна Македония: Шкупи се готви за мисия (не)възможна в София, трябва да навакса два гола
Снимка: facebook / levskiofficial

1880 0

В Северна Македония не отрязват реванша между Левски и Шкупи толкова обширно, колкото бе първият мач. Медиите там определят като сензация евентуално отстраняване на "сините". Отборът на Николай Костов си осигури преднина от 2 гола в първия мач в Скопие и сега ще търси затвърждаване на доброто представяне.

Мисия (не)възможна

Заглавието на "sport1.mk" е : "Шкупи в (не)възможна мисия - ще гони пасив от две попадения срещу Левски". "Футболистите на Шкупи не се възползваха от шансовете си в първия мач в Скопие, като най-вече трябва да съжаляват за пропуснатите удари на Дуду и Чефас.

Шкупи няма да получи подкрепата на своите фенове при гостуването в София, тъй като УЕФА забрани на феновете да пускат мача след инцидентите в Скопие, при които български фен беше намушкан с нож", пише още изданието.

„Малко сме закъснели, но се радвам, че сме тук. Не е лесно да играем след първия мач, който загубихме с 2:0 у дома. Не сме дошли тук на екскурзия.Ще направим всичко възможно да се представим добре. Идваме с идеи. Видял съм доста във футбола, играл съм, този резултат не е приятен за нас, но ние ще направим всичко, за да го преодолеем и да защитим името на Шкупи и Македония“, заяви Джихат Арслан на пресконференцията преди двубоя.

"Всички им се смеят" - постъпката на фенове на Шкупи

В РСМ отразиха и постъпката на фенове на Шкупи, които решиха да излъжат, че са в България за мача с фалшиви локации и обработени снимки. "Всички им се смеят", написаха изданията там. Групата фенове, популярните като  "Smugglers", днес са обект на присмех в европейския фен свят, след като една от най-известните Facebook страници на ултрасите по света ("Hooligans.sz") публикува фотошопирани снимки. С тях твърдят, че са в София, но объркаха столицата с Пловдив.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички