Ивелин Попов избухна с остър коментар - обиден ли е на Левски? (СНИМКА)


Ивелин Попов избухна с остър коментар - обиден ли е на Левски? (СНИМКА)
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

29392 0

Футболистът на Левски Ивелин Попов публикува любопитен и много остър коментар в профила си в Инстаграм. В публикацията Попов изтъква знаковата си кариера, продължила 20 години, като 12 от тях са били в чужбина. Той нарича себе си "ветеран" и изглежда афектиран от нещо, но не става ясно от какво точно.

Коментарът вероятно е насочен към отбора на Левски, тъй като Попов пише, че "е решил да се включи и да подкрепи нечия битка, залагайки името и репутацията си". Очевидно става дума за битката за спасение, която водят "сините" в последните години. Попов подчертава, че "компромисът и идеалите" за включването в тази битка са от негова страна (да премине в отбора на Левски).

Само може да се гадае какво е породило Попов да напише този коментар, който е изписан изцяло с главни букви. Не е ясно и дали въобще постът на Попето е свързан с клубния му Левски, но поне така изглежда от написаното.

Ето какво написа Ивелин Попов (без редакторска намеса):

ВЕТЕРАН-ВОЙНИК УЧАСТВАЛ В МНОЖЕСТВО БИТКИ,ОБИКНОВЕНО Е С МНОЖЕСТВО МЕДАЛИ И ОТЛИЧИЯ,ОСОБЕНО АКО Е БИЛ НА ФУТБОЛНОТО ПОЛЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНО БЛИЗО НИЩОЖНИТЕ 20 ГОДИНИ,12 ОТ ТЯХ В ЧУЖБИНА!!!АКО ТОЗИ ВЕТЕРАН Е РЕШИЛ ДА СЕ ВКЛЮЧИ И ДА ПОДКРЕПИ НЕЧИЯ БИТКА,ЗАЛАГАЙКИ ИМЕТО И РЕПУТАЦИЯТА СИ,ТИТЛИТЕ И ОТЛИЧИЯТА СИ ПРИЗНАТИ В ЧУЖБИНА КЪДЕТО ЕСТЕСТВЕНО НЕ РАЗБИРАТ ОТ НИЩО….ТО ВЕРОЯТНО КОМПРОМИСЪТ И ИДЕАЛИТЕ СА ОТ НЕГОВА СТРАНА!!!!

#ВЕЧНО ВАШ ВЕТЕРАНА#

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички