В Полша: Левски много закъсня с реакцията на съдийската грешка с Хамрун


В Полша: Левски много закъсня с реакцията на съдийската грешка с Хамрун
Снимка: dsport.bg

20141 0

Случаят със сериозната грешка в ущърб на Левски от съдията на мача с Хамрун Спартанс в Лига на конференциите и поисканото от "сините" преиграване доби сериозен международен отзвук. В Полша признаха, че "сините" са прави в недоволството си, но и отбелязаха сериозна грешка, допусната от клуба относно този случай.

"В светлината на футболните правила българите са прави, пише sport.pl. - Правилата на играта ясно гласят, че всички играчи от отбора, който е рестартиран от центъра на игрището, трябва да бъдат в собствената си половина".

"Тогава защо представителите на Левски не протестираха веднага по време на мача? Порталът timesofmalta.com посочва, че грешката на съдията е открита едва в петък", допълва полската медия във вчерашния ден.

И наистина, изглежда, че "сините" са разбрали какво се е случило преди втория гол на Хамрун на "Герена" едва в петък, в деня след мача. Много е възможно на "Герена" да са разбрали за инцидента от медията, която първа публикува информацията и снимка на ситуацията, след като ги е получила от фен, присъствал на мача. А ето защо, според Георги Градев, УЕФА не уважи искането на Левски за преиграване.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички