Левски пусна билетите за мача с Хебър Пазарджик и излезе с призив към феновете


Левски пусна билетите за мача с Хебър Пазарджик и излезе с призив към феновете
Снимка: Levski.bg

3591 0

Идната събота (20 август, 20:15 часа), Левски е домакин на Хебър Пазарджик в мач от 7-ия кръг на Първа лига за сезон 2022/23. До момента "сините" изиграха само 3 срещи от вътрешното първенство, тъй като сблъсъците със Славия, Черно море и Лудогорец бяха отложени заради участието на тима в квалификациите на турнира Лига на конференциите.

Ръководството на 26-кратните шампиони на България обяви днес, 17 август, че пуска в продажба билетите за домакинството на Хебър на стадион "Георги Аспарухов". С оглед на шокиращото отпадане от Хамрун Спартанс, от Левски призоваха "Да застанем отново рамо до рамо в името на онова, което обичаме. Онова, което ни обединява и онова, заради което си струва да преминем заедно през всяка трудност".

Ето какво написаха "сините":

"Левскари,

В събота любимият отбор играе и е време отново да застанем рамо до рамо в името на онова, което обичаме. Онова, което ни обединява и онова, заради което си струва да преминем заедно през всяка трудност.

От днес в продажба са билетите за мача от 7-ия кръг на Първа лига срещу „Хебър“ на 20 август от 20:15 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“! Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3QNws6r

В събота, 20 август билети ще се продават от 10:00 часа до края на първото полувреме на касите пред Сектор А и от 13:30 часа до края на първото полувреме на касите на улица „Тодорини кукли“ и на арката пред Сектор „А“.

БЛАГОДАРИМ ВИ!

САМО „ЛЕВСКИ“!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички