В оскъдно количество, на висока цена и с важна промяна: ЦСКА 1948 пусна билетите за Левски


В оскъдно количество, на висока цена и с важна промяна: ЦСКА 1948 пусна билетите за Левски
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1944 0

Левски и ЦСКА 1948 приковават вниманието в 16-ия кръг на Първа лига с двубоя помежду си. Двата тима се изправят лице в лице в Бистрица във вторник (07.11) от 17:30 часа.

Малко количество, висока цена и турникети

Дни преди срещата домакините публикуваха обширна информация относно продажбата на билети, която стартира в петък. На "сините" привърженици са осигурени едва 300 пропуски. Те ще бъдат разпространени от столичния гранд и няма да се продават в деня на мача.

Билетите за всички сектори, освен за "ВИП"-а, са на цена от 20 лв. Впечатление прави, че тези за домакинските фенове в деня на двубоя ще бъдат продавани единствено на хора в даден списък или такива с артикули на отбора.

Освен това се въвежда и турникетна система за достъп. Тя ще забави влизането на съоръжението, а нейната цел е да предотврати максимално влизането на голяма група запалянковци без пропуски.

Ето какво съобщиха домакините по повода в социалните мрежи:

"Билетите за дербито между ЦСКА и Левски са вече в продажба.

Двубоят от XVI кръг в efbet Лига е насрочен за 07.11 (вторник), от 17:30 на стадион “Витоша”.

Билети за Секторите „А“ и „VIP“ могат да бъдат закупени в клубния офис на ЦСКА на бул. “Джеймс Баучер” 12. В деня на футболната среща, билети ще могат да бъдат закупени от касата пред Сектор „А“, като те ще бъдат продавани само по списък или на хора с клубни артикули на ЦСКА.

Билетите за сектор „Гости“, които са 300 броя, ще се разпространяват единствено от ПФК „Левски“. В деня на мача, на стадион „Витоша“, билети за гостуващия сектор НЯМА да се продават!

ВЪВЕДЕНА Е НОВА ТУРНИКЕТНА СИСТЕМА ЗА ДОСТЪП, ОБСЛУЖВАЩА ПРОПУСКАТЕЛНИЯ РЕЖИМ НА СТАДИОНА, КОЕТО ВОДИ ДО ЗАБАВЯНЕ НА ПРОЦЕСА ЗА ВЛИЗАНЕ НА САДИОНА. ПРИКАНВАМЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА ДА ЗАЕМАТ МЕСТАТА СИ ПО-РАНО".

Междувременно още един основен играч на "сините" пропусна тренировки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички